Vill du bli uppringd?

Ring på 076 161 91 10 eller
använd kontaktformuläret nedan.


2016-09-14-15-22-32
Snart har vi nytt år och 2016 blev ett omväxlande år för Lena Production. Start med två grupper till Åre i mars. Proffsiga leverantörer och denna unika by i fjällvärlden! Hann sedan med lite rekognecering i Schweiz där jag besökte Eurotel Villars och Eurotel Les Diablerets. Åkte skidor emellan och fick mig en vin chaud på vägen.

Sedan studieresa till ny shopping i Berlin följt av nybyggnation i Stockholm och Uppsala. Sommarfirande och lite ledigt följt av studieresa till Bilbao och San Sebastian. Och workshop i Porto som finns i speciellt blogginlägg. Så studieresa till London – också det med spännande projekt i hållbart byggande inte minst. Och som avlutning två grupper till Dublin som jag lärt känna ordentligt och gärna säljer igen.

Tack för i år – ser fram mot fortsatt gott samarbete!

//Lena dec 2016