Vill du bli uppringd?

Ring på 076 161 91 10 eller
använd kontaktformuläret nedan.


2016-10-28-18-22-43
I oktober var jag på ett extremt välorganiserat event för MICE-segmentet. Och då står MICE (igen!) för Meetings, Incentive, Congress och Event. Vårt affärsområde helt enkelt. Utvalda köpare bjuds in för att möta leverantörer från Spanien och Portugal. Man har schemalagda möten där säljarna går runt till oss köpare och där vi lär känna varandras efterfrågan och utbud. Tycke uppstår ibland, inte alltid. Men på 15 minuter hinner du en hel del och jag hade chans att träffa spännande kontakter för framtiden.

Vi var i Porto som är en annorlunda stad – otroligt vacker med katedralen Sé, linbanor, portvinshus som Sandemans och Musikens hus.Ett populärt resmål för arkitekter inte minst. De mest typiska vyerna från området Ribeira runt floden – på UNESCOs världsarvslista.

//Lena dec 2016