Vill du bli uppringd?

Ring på 076 161 91 10 eller
använd kontaktformuläret nedan.


Om Lena ProductionLena Production erbjuder skräddarsydda företagsresor och möten till företag. Vi erbjuder stora och små arrangemang nära eller långt bort och alltid efter ert syfte.

Ett arrangemang är en investering och du skall känna att du är helt trygg med oss – som en personlig, erfaren och seriös arrangör.

För att göra den bästa och mest anpassade produkten börjar vi med ett möte där vi går igenom alla förutsättningar. Ni behöver alls inte ha någon aktuell förfrågan. Helst är vi med i er marknadsplanering och går igenom årets aktiviteter; vilken typ av arrangemang, för vilka och varför.

Vi vill inspirera och hitta kreativa och nya lösningar – det är ju därför du skall gå till en arrangör som ser till att helheten och kanske det lite udda och oväntade tillsammans blir ett bra program.

Lena Production drivs av Lena Ohlsson, som även grundat företaget. Vi samarbetar inom Trons Production group med såväl inköp som produktion och genomförande.
Om Lena Ohlsson


Jag brukar beskriva mig som ”en ekonom med hjärtat i resebranschen”. Jag har fått använda mig av min utbildning på ett spännande sätt i denna omväxlande och kreativa bransch. Speciellt inom reseproduktion där du hela tiden gör nya arrangemang och där inget är det andra likt.Efter min examen arbetade jag på Rese-Konsulterna med bussreseproduktion och även med incoming under 80-talet. Jag reste på mycket turistmässor, både som säljare och som köpare.Sedan 1991 har jag arbetat på affärsresebyrå med grupp- och konferensarrangemang och de senaste 15 åren som chef, först på HRG Nordic och de senaste åren på VIA Travel (numera Egencia), där jag även ansvarade för att att bygga upp affärsområdet Group & Meeting.Med 30 års erfarenhet av produktion har jag arrangerat det mesta, smått som stort. Jag vill att du som kund skall känna trygghet där. Det är roligt att skräddarsy och att ha nöjda kunder i gott samarbete! Att kunna vara affärsmässig och hjälpa en kund samtidigt som vi har kul ihop.


VärdeordMervärde


Är det vi producerat till en unik produkt som är skräddarsydd.Mod och inspiration


Föreslå nyheter och annorlunda upplägg, kreativitet och nya infallsvinklar.Kompetens


Vana att göra behovsanalys och omsätta till produkt. Vi kan ställa rätt frågor till kund och till leverantör som gör att du snabbt kommer fram till en god lösning på era behov.Långsiktighet och förtroende


Vi känner ert företag och företräder er. Ni skall nå syfte och affärsnytta.


Vi känner ditt företag och era värdeord, vet vad som är viktigt för er.


Du känner oss och vet att vi är proffs som är kul att jobba ihop med.Affärsnytta


Resor och möten är ett effektivt sätt att
UTVECKLA – STÄRKA – INSPIRERA – BELÖNA – INFORMERA


I vår vision är ordet centralt.
Att utgå från syftet med ett arrangemang är självklart och syftet är alltid att skapa affärsnytta.
Helt enkelt att er investering är lönsam och riktig.


Det kan gälla personal, kunder, kollegor inom och utanför företaget.Exempel på affärsnytta – en investering ger resultat i
  • Höjd kunskapsnivå om organisation, nya produkter, om företaget

  • Lojala och stolta medarbetare

  • Kunder som uppmärksammas och blir trogna

  • Ökad samhörighet och stärkta grupper

  • Samma budskap ges till alla samtidigt och ”live”

  • Tillfälle för ledning att synas och verka

  • Företagets image stärks

  • Ökad förändringsbenägenhet – inspiration och annorlunda upplevelser berikar och utmanar

  • Möjlighet till fokuserat arbete – ex ta fram affärsplan