Vill du bli uppringd?

Ring på 076 161 91 10 eller
använd kontaktformuläret nedan.


Referenser


 
Lena Production är en fena på att organisera och administrera
och på sitt lågmälda vis entusiasmera och engagera.
En sådan prestation kan man bara applådera.


Jan Benjaminsson,
Senior Advisor Swerör AB

 
Lena Production fick i uppdrag av oss att arrangera en studieresa till Malmö i april 2017. Lenas stora engagemang och lyhördhet för våra önskemål gjorde att resan blev väldigt uppskattad. Lena var ett fantastiskt stöd i all planering runt resan och kom med bra förslag och idéer. Jag kan varmt rekommendera Lena Production om ni planerar konferens eller studieresor.


Malin Björnhäll, 
projektadministratör MölnDala Fastighets AB

 
Vi på Kjellgren Kaminsky Arkitekter fick hjälp av Lena Production i planeringen av vår studieresa till norra Spanien. På resan kombinerade vi besök i Bilbao, San Sebastian och Rioja. Allt flöt mycket bra och var välplanerat. Vi hade lokala guider med bra kunskap som gav oss en fördjupad förståelse för den lokala arkitekturen och stadsplaneringen.

Joakim Kaminsky, 
arkitekt och delägare Kjellgren Kaminsky Arkitekter

 
Lyckad resa med Lenas hjälp! Vi vill tacka för en bra, planerad och mycket trevlig resa till Berlin 2017. Allt gick som smort, och en extra credit vill jag ge för en bra karta vi fick innan avfärd med alla viktiga sevärdheter utmarkerade Tack för denna resan, så hörs vi igen =).

Andreas Planhage, 
VD H2 data

 
Vi har använt Lena Production för planering av flera olika studieresor med personal och styrelse. Den senaste studieresan var till London med all personal och Lena bistod med förslag på studiebesök inom vår bransch som var både intressanta, relevanta och mycket uppskattade. Dessutom skötte Lena all planering, alla bokningar samt allt praktiskt på plats under resan.
Lena är kunnig, lösningsorienterad och har full koll på alla detaljer och gör vi en liknande resa använder vi gärna Lena Production igen.

Anna Granander
Marknadsstrateg Förbo
Jag vill ge mina allra bästa rekommendationer att boka Lena Production till ert nästa förtagsevent.
Vi var 140 personer från hela världen som åkte på en konferensresa till Åre under tre dagar i mars månad 2016. Allt var mycket proffsigt arrangerat från hotell, konferensfaciliteter, aktiviteter i skidbacken till de fantastiska middagarna på kvällarna. Lena Olsson var mycket lyhörd för våra idéer och lätt att samarbeta med. Hon stod vid vår sida från början till slut och var enormt service minded. Ska ni ut och resa med ert företag och är noga med kvalitet och pris? Då är det Lena Production ni ska åka med!

Annica Moser
Pagero AB

 
Vi på KUB arkitekter hade en väldigt trevlig och lärorik studieresa till Helsingfors med omnejd, hösten 2015.
Många intressanta objekt, både nya och gamla. Mycket välorganiserat av Lena produktion.

Karl Axel Johannesson
Arkitekt SAR/MSA

 
Jag hade fullt upp med att organisera en stor utställning i Amsterdam och behövde hjälp med att ordna ett kundevent i samband med detta. Kontaktade Lena Produktion med en lista med våra önskemål och behov. Mycket snabbt fick vi en offert och när vi sedan började ändra och lägga till / plocka bort förutsättningar fixade Lena det också utan dröjsmål. Resultatet blev ett mycket lyckat event. Hela processen gick mycket smidigt och det kändes tryggt att jobba med någon som kan branschen och vet vad krävs för att få till ‘det lilla extra’.

Kristina Hansson, Customer- and Market Support
Breas Medical

 
Lena Production har för Vinga Hiss räkning hittills arrangerat två resor. Lena är kunnig om de platser hon föreslagit, Berlin och Barcelona, och lyhörd för önskemål med flera inriktningar på evenemang, restauranger och transporter. Detta är mycket uppskattat och gör det lättare att få en resa som passar en större grupp.

Mikael Räftegård
Vinga Hiss

 
Jag tänkte – Jag måste lösa detta själv, det är nog alldeles för dyrt att ta hjälp! Vart ska jag börja?
Jag sade – Det här projektet är väl alldeles för litet för dig?
Jag fick – Ett förslag, snabbt, komplett! Event, kontakter, schema, tider, boende, priser, konferensupplägg
Jag känner – Att det var ett av de bästa beslut vi fattat i Madame Chics historia att anlita Lena Production
Mer än så här var det faktiskt inte, jag lade inte en minut extra på vår konferensresa till Prag. ALLT klaffade perfekt, hotellet, personalen, guiderna, transfern, besöksmål och restaurangtipsen. Vi kunde inte ha gjort någonting bättre själva, vi sparade all vår tid till att jobba med vår egen verksamhet och ändå kostade det inte mer än om vi skulle bokat allt själva.
Lena Production får Madame Chics allra varmaste rekommendationer till företag som går i tankarna om att åka på en konferens eller företagsresa. Kontakta Lena tidigt och bolla idéer, det kostar ingenting, men kommer garanterat att spara dig massor med tid och pengar!

Sarah Bergqvist, VD
Madame Chic Kosmetika AB

 
Lena Ohlsson på Lena Production hjälpte oss att i slutet av mars 2014 arrangera årets kickoff till Åre. Vi är ett ungt och intensivt, nischat IT-bolag med ett flertal kickoffer i bagaget. Med medarbetare på fem orter (Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo och Warszawa) krävdes en del logistik för att få alla på plats, totalt drygt 80 personer transporterades till Åre. Programmet utgjordes av visioner, information, kompetensutbyte och nätverkande. Vädret var på topp och skidåkningen mycket bra. För de som inte åkte skidor fanns andra aktiviteter. Vi ger Lena våra allra bästa rekommendationer för ett väl genomfört arrangemang. Lena är mycket enkel att samarbete med och löser allt som dök upp. Tack skall du ha!

Bengt Rodung, Grundare och Partner
Findwise AB

 
Ascom har haft nöjet att samarbeta med Lena Production vid två arrangemang det senaste året. Vid första tillfället bad vi Lena ta fram programförslag på en konferens i Shanghai – vi köpte hennes första förslag direkt! Det var likadant vid andra tillfället då vi bad henne titta på Barcelona. Det har visat sig att Lena har mycket goda kontakter med professionella arrangörer världen över. Lena har lyssnat på våra önskemål men också kommit med egna förslag vilket är ett bevis på stort engagemang och vilja att göra det som passar kunden bäst! Båda arrangemangen har fungerat klanderfritt och det känns skönt att veta vart man skall vända sig nästa gång vi skall ordna en konferens

Eva-Lena Johansson, Executive Assistant
Ascom Wireless Solutions

 
Lena Ohlsson på Lena Production arrangerade och ansvarade för en kombinerad studie- och konferensresa till Istanbul med ett 50-tal deltagare. Lena såg till att vi hade ett väl genomtänkt innehåll som förenade nytta med nöje och att gruppen tog sig fram på ett säkert och trevligt sätt. Lena uppträdde professionellt och engagerat och den mån att vi i fortsättningen har behov av dessa tjänster vet vi vem vi skall vända oss till.

Per Svensson, VD
Gatu och Väg Väst AB

 
Lena production hjälpte oss att med kort varsel anordna en mycket lyckad studieresa till England för ett 30-tal personer. Trots ett tight program med tre orter på tre dagar och en variation av besök flöt allting prickfritt tack vare en mycket lyckad planering.

Martin Johansson, Generalsekreterare
Studentbostadsföretagen

 
Vi har genom åren haft kontakt med Lena vid bokningar av studieresor, och allt har alltid fungerat mycket bra!
När vi så började planera vår studieresa till Düsseldorf, som gick av stapeln 13-15 juni 2013, var det därför naturligt för oss att anlita henne även nu när hon arbetar i egen regi. Utifrån vårt val av resemål och vårt mål med studieresan har Lena varit den som haft helhetsgreppet och skött alla bokningar och haft kontakt med myndigheter mm. Det är oerhört skönt att kunna släppa den delen och veta att allt blir ”som om man skulle gjort det själv”. Lena var även med oss under hela resan, och skötte allt praktiskt vilket fungerade helt strålande! Vi har fått väldigt mycket god feedback från övriga deltagare, alla var helnöjda!

Dennis Bucht, VD och Annette Andersson, styrelsens sekreterare
Mölndalsbostäder AB

 
Lena Production skötte alla praktiska arrangemang i samband med en konferens i Budapest för 36 personer i mars 2013. För mig var det speciellt skönt att känna att alla praktiska arrangemang var i trygga händer och att jag kunde koncentrera mig på konferensens innehåll. Lena Production var lyhörd för våra ibland lite udda önskemål – detta och ett alltid personligt och engagerat bemötande gör att jag varmt kan rekommendera Lena Production.

Hans Svenssson, VD
Elos Fixturlaser AB

 
Lena Production fick uppdrag att arrangera vår konferensresa till Nice för 52 personer i september 2012. Det var ett omfattande program med en hel del logistik. All planering och genomförande fungerade utmärkt och vi kände oss väl omhändertagna på plats vilket gjorde att vi kunde ägna oss åt våra medarbetare och konferensens innehåll. Allt praktiskt flöt på utan att vi behövde bekymra oss. Vi rekommenderar gärna Lena Production som en erfaren och lyhörd arrangör.

Lucas Emanuelsson, Avdelningschef och Per-Anders Marberg, VD
Bengt Dahlgren Brand & Risk AB

 
Lena har hjälpt oss att arrangera flera resor i Europa. Det har varit många telefonsamtal, snabba kast och höga krav då vi inte nöjer oss med mindre än högsta kvalitet rakt igenom. Det är ofta detaljerna som räknas. Lena fixade det med god marginal.

Maria Kileby, Executive assistant
Castellum AB

 
När vi inom Mio-kedjan väljer partner för genomförande av våra stora konferensarrangemang har vi några kriterier som är viktiga för oss. Bred kompetens och stor erfarenhet från större arrangemang, van att leverera innovativa lösningar, ge personlig service anpassad efter våra behov, lyhörd inför våra olika önskemål, alltid ha koll på detaljer och vara tillgänglig, ha stor respekt inför kostnadsbilden samt vara lösningsorienterad. I samband med vår senaste strategikonferens på Mallorca våren 2011 samarbetade vi med Lena Ohlsson, vars kunskap inom rese- och konferensbranschen samt hennes engagemang bidrog till att vår konferens blev mycket lyckad och framgångsrik.

Gunilla Jardestig, HR/Information
Mio Möbler